Muutto lähenee ja tavarat vähenee

Lähtösuunnitelmiin on nyt tullut ryhtiä, koska meillä on tiedossa lähtöpäivä. Se on kolmen viikon päästä. Sitä ennen pitää käyttää kissa eläinlääkärissä ja itse käydä kampaajalla ja apteekissa. Sopimuksia pitää irtisanoa ja tehdä muuttoilmoitus. Vakuutukset, sähkösopimukset, jäsenyydet, paperilaskut..

Tori.fi on auttanut tavaroiden hävityksessä, mutta mitään kunnon hintaahan siellä ei juuri mistään tavarasta saa, joten melkein sama on antaa ukrainalaisille. Olen liittynyt Facebook-ryhmään, jonka kautta kaupunkiin tyhjin käsin saapuneet voivat pyytää tavaroita ja me muut tarjota nurkkiin kertynyttä, itselle tarpeetonta tavaraa. Vapaaehtoiset auttajat ovat hakeneet meiltä tavaraa pariinkin otteeseen. Meillähän ei nyt enää ole autoa ja on tosi hieno homma, että ryhmässä on ihmisiä, jotka käyttävät omaa aikaa ja rahaa (autoa, polttoainetta..) siihen, että tavarat kulkeutuvat niille, jotka niitä tarvitsevat. 

Kaupassa käydessä huomaa, että ei kannata ostaa mitään, mikä ei ole syötävää tai mahdu matkalaukkuun. Hieno tunne: En tarvitse mitään. Ainakaan juuri nyt. 

Meillä on vielä sänky, yöpöydät, pesukone, pyykinkuivausteline, siivousvälineitä, imuri, kahvinkeitin, ruokapöytä ja tuolit 3kpl, tv, x-box, kissan tavaroita, ruokailuastioita, laseja, kattila, kaksi paistinpannua, tulostin, radio, verhoja, valaisimia, peili, kaksi pientä viherkasvia, yksi golfbagi. Ainakin nämä tavarat pitäisi lähettää uusiin koteihin. Tässä alla kuvassa meidän kiva olohuoneen sisustus ;)

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

P.s. Ensimmäinen työkeikka Norjassa; valmistelvat toimenpiteet

Mar-ra-skuuuu!

Kynttilän korvike