Kuumin kevät 20 vuoteen


Puut ja pensaat kukkivat ja osa jo varistelee kukintojaan. Kuumuutta on tänä keväänä riittänyt. Mitenkään tuskaiselta ei ole vielä tuntunut, vaikka 30 astetta on ylitetty jo monena päivänä. Pienikin tuulenvire yleensä mereltä päin auttaa hyvin kestämään kuumuutta. Edessä on vielä ne paljon pelotellut 40+ helteet. 


Pienen laiskottelun jälkeen, olemme pyrkineet lenkkeilemään (kävellen) joka ilta. Toisinaan jaksamme vain läheiselle baarikadulle ja toisinaan pidemmälle. Iltalenkki kannattaa suosiolla jättää klo. 20 tietämille ja suunnata reitti rannan kautta, jossa aina vähän tuulahtelee. 


Tänään kävimme muiden suomalaisten kanssa keilaamassa pari kierrosta ja sen jälkeen istumassa kuppilassa. Mukavaa oli tutustua muihin suomalaisiin ja kuulla heidän kuulumisiaan ja neuvoja esimerkiksi bussilla liikkumisesta. Meille kävikin vähän hölmösti kun olimme menossa keilahallille. Olin katsonut kartasta, että kannattaa ajaa Torreviejasta bussiasemalta yksi pysäkki eteenpäin Alicanteen päin. Bussi kuitenkin kurvasi ihan eri kautta, eikä päästänyt meitä ulos ennen kuin La Matassa. Silloinkin jouduin komentamaan kuskia avaamaan meille oven. Oli kai kuski sitä mieltä, että kun olette bussiin jääneet niin sitten istutte kyydissä Alicanteen saakka. No, siitä kommelluksesta kuitenkin selvittiin taksikyydillä takaisin Habanerasiin ja ehdittiin vielä shoppailemaankin ennen keilausta. 


Taksikyytiin turvauduttiin samana päivänä vielä pari kertaa. Ehkä opimme niitä bussiaikatauluja- ja reittejä lukemaan vähän paremmin tulevaisuudessa Saimme uusilta suomalaisilta ystäviltä neuvon käyttää bussiasemalta B-bussia Habanerasiin ja palatessa takaisin bussiasemalle. Katsotaan sitten ensi kerralla, miten siinä käy. Asuntoja on käyty katsomassa ja huomenna olisi tarkoitus jatkaa asunnon etsintää. Asiointitoimistossa käymme myös tällä viikolla ja NIE-numeroita varten on poliisilaitokselle Elcheen varattu ajat ensi kuun puolelle. Ilmeisesti aikoja on kohtuullisen vaikea saada, koska meillekin oli varattu ajat kahdelle eri päivälle. Työnhakua olen myös viritellyt pikkuhiljaa. Olen hakenut yhtä etätyöpaikka ja yhtä ihan oikeaa työpaikkaa. Vähän jännittää kuinka nämä hankkeet etenevät. 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

P.s. Ensimmäinen työkeikka Norjassa; valmistelvat toimenpiteet

Kynttilän korvike

Mar-ra-skuuuu!