Kissa kotiutuu

Uusi asuntomme suorastaan kylpee valossa. Aurinko paistaa aamulla kahvipöytään, iltapäivästä iltaan saakka parvekkeelle ja sisään suuresta olohuoneen ikkunasta. Vaaleat seinät vielä lisäävät valoisuuden tuntua.. ja vähät kalusteet. Kävimme eilen hakemassa lastin tavaraa taloltamme ja siellä huomasin, kuinka pimeää siellä on. Päivälläkään ei eteisessä tuntunut näkevän mitään ilman valoja. Omakotitaloasumiseen tottunut kissa on vielä vähän säikky ja viihtyy paljon vaatehuoneessa, sängyn alla, mutta myös pöydillä ja sängyn päädyn päällä, mistä näkee hyvin ulos. Käytävältä  ja naapurihuoneistoista kuuluvat äänet saavat sen vielä ajoittain pelästymään, mutta eiköhän tuo totu.

Kissa nauttii valosta ja maisemista.
Itselle tämä muuttaminen ei ole mitään uutta. Laskin juuri eilen, että tämä oli minulle 17. muutto. Eli jonkun verran on tullut tavaroita raahattua paikasta toiseen 45 vuoden aikana. Lienenkö vähän levoton vai mistähän tuo johtuu. Tämä ei todellakaan tule olemaan viimeinen kerta vaikka ainahan sitä vannoo kun saa tavarat ovesta sisään, että ei ainakaan ihan heti muuteta mihinkään...

Kommentit

  1. Kissa on vähän kysyvän näköinen. Oletpas muuttoja tehnyt. Pitääkin laskea omat kun alkoi kiinnostaa...vain 9 muuttoa. Hyvää viikonloppua!

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Hyvää viikonloppua teillekin!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

P.s. Ensimmäinen työkeikka Norjassa; valmistelvat toimenpiteet

Kynttilän korvike

Mar-ra-skuuuu!