Valkoisen vihaaja (sisustus)


Tällaiseen ratkaisuun päädyin valkoisen seinäpinnoitteen peittämisessä. Pitkään olen halunnut Vallilan kauniita verhoja, joista pidän lähes kaikista, mutta erityisesti näistä maisemajutuista. Nyt sitten Aurajoki tulvii entisen porilaisen seinällä. Toisena vaihtoehtonani oli Mulberry St., mutta sitä ei ollut kuin sinisenä ja sen sävyt olivat mielestäni liian kylmät. Vielä jotain suunnittelen noiden rumien kaapinovien päällystykseen. Ehkäpä kontaktimuovia..

Tämä nurkkaus on olohuoneemme ja työhuoneemme. Tässä istua jäpitän tekemässä läksyjäni ja viettämässä iltojani. Vastakkaisella seinällä on sähkötakka, jonka "lämmöstä" saa nauttia iltojen viileydessä. Hih! Lämmitystoiminto ei meillä ole kyllä lainkaan käytössä. Asunto on muutenkin vähän liian lämmin.

Olen viihtynyt uudessa kodissa aivan erinomaisesti. Muutto keskustaan kannatti! Töihin on niin lyhyt matka, että poljen sen pyörällä noin kymmenessä minuutissa. Kauppaan ja kirjastoon on kävelymatka ja kaikki muutkin keskustan palvelut yhtä lyhyen matkan päässä. Alue on kaunista perinteistä puutaloaluetta, jossa vain muutamia kerrostaloja. Keskustassa olen käynyt kävellen jo useamman kerran. Toki täällä on helppo liikkua myös autolla, kun joka kaupan eteen saa auton parkkiin, eikä parkkimaksuja peritä. Pikkukaupungin etuja!!

Mikä parasta asunto on hiljainen, vaikka kerrostalossa ollaankin. Ullakkoasunnossamme ei ole seinänaapureita ja asunto on hyvin eristetty. Tunnelma on jokseenkin omakotitalomainen, puulattioineen ja pinkopahviseinineen. Asunto oli muuttaessamme hieman nuhjuinen ja epäsiisti, mutta kluutia ja maalisutia heiluttamallahan siitä on päästy.

Kommentit

  1. Hyvä kun löytyi mieluinen koti. Paikalla on kyllä merkitystä ja varsinkin palveluilla. Meidän kodin ainoa huono asia on juuri se, että ne palvelut ovat aika kaukana. Auto on aivan ehdoton kulkuväline, vaikka en niistä tykkää.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti