Ylikunto/yliväsymys ja Etsy


Olen nukkunut vähän ja ollut mielestäni hyvinkin pirteä. Viime yönä nukuin ukkosen, päänsisäisen toiminnan ja ulkoisten häiriötekijöiden vuoksi vain tunnin, siis noin YHDEN tunnin. Nousin ylös, join miehen kanssa aamukahvit ja touhuilin tietokoneella niitä/näitä. Ok.Sitten nukuin noin kolme tuntia klo aamu 5 ja 8 välillä, sohvalla ja siitä asti olen ollut hereillä. Eilinen oli ehkä noin viiden tunnin unilla. Olen ollut siis omasta mielestäni tällaisilla unilla pirteä jo monta päivää. Nyt on rehellisesti myönnettävä, että keskittymiskyky ei ole ihan normaali. Ja vähän taitaa väsyttääkin.

Juoksin tänään juoksumatolla ja poljin spinning-pyörää yms kunto"salillamme" kellarissa. Virtaa tuntuu olevan vaikka muille jakaa. Johtunee valoisasta vuodenajasta. Tai sitten minulla on joku kilpirauhas/ aivo/ käpylisäke -vaurio, joka aiheuttaa sen etten tarvitse unta juuri lainkaan.

Etsyilyni alkaa tuottaa tulosta ja saan koko ajan kiikuttaa paketteja postiin ja kirjoitella viestejä ostajille. Ihan kivaahan se on ja mukavaa suunnitella paketteja, kivoja pikku yllätyksiä ja kaupanpäällisiä asiakkaille. Tein tietsikalla perisuomalaisesta rantamaisemasta kiitoskirjeen pohjan ja suunnittelin osoitekortin ja pakettikortin, jossa lukee:

 "Yes!
This is
The Package
you have been waiting for..
sent by:
Evergreens and Handmade Dreams."

Siinä on tietysti punaista ja polka dottia..
Etsy on kiva!
Kohta tilaan sieltä itselleni jotain kivaa/vintagea/uniikkia kun alkaa olla rahaa paypal- tilillä.
Pitäisi tehdä/hankkia mallinukke, jonka päällä nuo essut näyttäisi vähän paremmalta. Meillä taisi mieheltä hukkua pyjamahousut kun olin tunkenut ne "mallinukkeni" sisään lantion täytteeksi hätäpäissäni, olivat siinä sopivasti käsillä ja unohdin ne sinne .. "Studiossani" on nykyään  taustana verho ja koukun kiinnitys katossa on vähän paremmassa paikassa kuin aikaisemmin.


Tässä  takana näkyy hieno verhoviritys, ihan vaan verho irti ikkunasta ja nuppineuloilla kattoon..Pienemmät tuotteet kuvaan keittiön pöydällä. Olen käyttänyt tätä samaa liinaa aika monessa kuvassa ja se antaa kaupalle yhtenäistä ilmettä. Tosin nyt kokeilin myös punavalkoista ruutuliinaa ja se olikin aika  pirteä.
Huomaan tulevani koko ajan kriittisemmäksi kuvien suhteen ja myös tekstien kanssa. Tai no, oikeastaan kaikessa. Paketointi, kirjeet, tekstit, kuvat, mitat ja tuotteet kaiken pitäisi olla hyvää. Aionkin uusia aika ison osan kuvista ja teksteihin lisäillä puuttuvia mittoja ja  muita tietoja. Luulen, että kauppojen syntyminen alkoi juuri nyt siksi, että lisäsin suurimpaan osaan tuotteistani tuumamitat, jotka olin laiskuuttani jättänyt laittamatta. 

Nyt joudun kohta nipistämään itseäni noilla pihdeillä saadakseni selkoa olenko hereillä vai totaali-unessa..
Pakko lähteä nukkumaan!

Kommentit

 1. Ääh...nyt sä menet niin lujaa, ettei tämmönen muuttovoittohämäläinen pysy oikein perässä! Mun tarvii varmaan kelata parit tarinat takaisinpäin! En oo oikein näissä salamamyrskyissä nukkunut minäkään. Viime yönä 5 tuntia ja sitä edellisenä hurjat 6 tuntia! Ei hyvä, vanha ei jaksa ja näkyy se kohta silmäpusseissakin!

  VastaaPoista
 2. Ihme minä yleensä herään kanssa pikkuseenkin sateenropinaan, mutta nyt olen nukkunut kuin tukki kellon herätykseen saakka jo pari yötä. Energiaa onkin riittänyt ja olen vihdoin aloittanut taas kuntoilun :) Mielenkiintoiselta kuulostaa kauppatoimintasi, toivotan menestystä!

  VastaaPoista
 3. Kiitos kommenteista! Älä nyt Tillariina luule, että olet pudonnut kelkasta. Kyllä itselläkin on joskus vaikeuksia pysyä perässä. Vaikka välillä tuntuukin ettei tapahdu mitään.. mutta sitten kun tapahtuu niin tulee yleensä tukuittain.
  Toivotaan Matkatar, että kuntoilusta tulee hyvä olo ja pitkällä aikavälillä tapa. Mulle tuli eilen kyllä tosi kamala olo juoksun jälkeen. Taisi vähän verensokerit heittää kun en ole hetkeen tehnyt mitään. Taidan tästä lähteäkin polkupyörällä asioille, jotta kroppa tottuu..

  VastaaPoista
 4. tääl kans on yksi vähällä unella menijä. Yöajot sekoittivat niin hyvin unirytmini ja taitaa taas tuo täysikuukin pitää hereillä... No, aina voi ottaa terveelliset päivätorkut. Loistavaa, että saat myytyäkin jotain. Sinut tuntien paketit ovat varmasti niin hienoja, ettei niitä tohtisi availlakkaan.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti