Käsitöitä ja ajatustöitä

Kesä on juossut edellä karkuun. En ole ehtinyt edes ikkunoita pestä tai viitsinyt.. oikeasti en ole ehtinyt. Olen ahkeroinut Etsy-kauppani kimpussa ja tehnyt käsitöitä. "Uusi" ompelukoneeni on hakannut tikiksi jo useamman ison rullan lankaa. Kone toimii hyvin ja olen aivan äärettömän tyytyväinen.

Töissä olen vain odottanut, että pääsen kotiin, tekemään jotain. En ole mikään ammattilainen ompelussa, mutta olen aina pitänyt ompelusta, kutomisesta, virkkaamisesta ja muusta nysväilystä. Olen ostanut ja saanut paljon kankaita ja on ihana tunne kun on mistä valita. Suurin osa kankaista on kierrätettyjä, mutta olen myös tilannut muutamia uusia kankaita. On melkeinpä kihelmöivä tunne kun pöydällä on iso kasa värikkäitä kankaita ja ennen päätöksen tekoa on lukuisia mahdollisuuksia LUODA jotain yhdistelemällä värejä, pintoja, kuoseja, malleja ja kuvioita. Usein suunnitelma elää vielä siinäkin vaiheessa kun ompelukone jo raksuttaa.

Siinä niitä nyt on: Essuja. Seuraavaksi siirryn varmaan siivoustakkeihin ja walk-away leninkeihin.
Toisaalta koulut alkaa ensi kuussa. Täytyy sitten katsoa miten aika ja energia riittää. Tästä tekemisestä olen ainakin nauttinut!

Ajatukset on viimeaikoina laahanneet tosi syvissä vesissä. Pohdin riittääkö terveyttä edessä olevaan uran vaihtoon. Pääsenkö tavoitteisiini vain olenko menossa ojasta allikkoon. En toki haluaisi seuraavaksi 20 vuodeksi osastolle vuorotöihin. Tavoite olisi tehdä töitä yrittäjämäisesti, mutta alkuun joudun melko varmasti tekemään perusduunia, jotta leipä löytää tiensä meidän pöytään. Opinnot eivät varmasti tule olemaan ihan lasten leikkiä, mutta en osaa sitä oikein etukäteen murehtiakaan. Luotan siihen, että älyä riittää. Onhan tuota tullut jo kaikenlaista päntättyä.

Sitten niihin syvempiin vesiin: Kemikaalivanat. Ilmastonmuokkaus. Monsanto. Euroopan kriisi. HAARP etsi kohta vähän keskikohdan alapuolella ja vetistele.
Mihin tää maailma on oikein menossa? Ei ainakaan teboilille! Täähän on kuin Orwellin 1984.

Parempi tehdä vaan essuja...

Kommentit

  1. Iiik, kuinka ihania essuja!!! Sinivalkoinen ja toi oliskos mansikkakuvioinen essu ovat suosikkejani. Kiva, kun on erimallisiakin.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti