Harvinaista sisustushömppää

Meille on harvinaista, että mitään oikeen sisustettais. Nyt vaan tuli sellainen ajatus, että olohuoneessamme töröttävä ruokaryhmä on aivan tyhjän panttina. On ollut jo pitkään. Me syödään keittiössä eikä olohuoneessa. Meillä on iso sohva, mutta siinä on koosta huolimatta vain pieni niin sanottu mukavuusalue, jossa me sitten istutaan kuin sillit purkissa ja kyynärpäät kolisten. Syntyi ajatusprosessi, joka alkoi nopeasti materialisoitua. Pöytä on nyt myynnissä ja uutta kalustetta katsellaan tilalle. Tyyliksi valikoitui äveriäs siirtomaa-sikariklubi chic.

Tässä lähtötilanne.. tai ei aivan.. Tämä pöytä on yleensä ääriään myöten täynnä koulukirjoja, kirjastokirjoja, minun opintomateriaalia, laskuja, lehtiä ym. paperia ja sekalaista tavaraa. Kuvaan olen tyhjännyt sen myyntitarkoitusta varten.


Tänään kävimme kirpputorilla ja antiikkiliikkeessä ja jotain tarttui mukaan.

Tämä on lampunjalka, johon löysin kaappien kätköistä varjostimen. Ostimme myös pienen kulmikkaan pöydän ja isot sarvet. Kyllä, sarvet!


Norsutaulu on tuliainen Kap Verdeltä, muistaakseni. Nämä sopivat yhteen. Sitten alkaa tapahtua..


Patsas on matkamuisto Kreikasta ja norsu on mieheni tuoma matkamuisto (en tiedä mistä hän on sen ostanut). Korurasia on sisareni miehen omin pikku kätösin tekemä ja minulle kovin rakas ja kaunis esine. Hänen kättensä töitä saamme ihailla luultavasti lisää tämän sisustusprojektin myötä.


Muutos alussa. Ei vielä selkeää kuvaa, mitä tästä tulee. Raivaan pöydän pois ja alan käyttää piirto-ohjelmaa.


Ehkä joitain tämän suuntaista? Tuo takka on vähän yliampuva, koska sellaista ei meille voi laittaa, mutta manttelin haluamme. Ihan vain silmän iloksi. Ehkä siinä voi kynttilää poltella. Tuoli on tori.fi palstalta. Olen sitä kysellyt, mutta myyjä ei ole vielä vastannut. Lyhyen suunnitteluvaiheen jälkeen alan siirrellä kalusteita toden teolla. Teen mitä voin hämätäkseni olemassa olevilla kalusteilla. Siirrän eteispöydän markkeeraamaan manttelia ja ruokapöydän tuolit esittämään nojatuoleja.Näyttää vähän tyhjältä ja epäsymmetriseltä. Tuolit näyttävät jäykiltä ja eivätkä osaa esittää osaansa nojatuoleina.Ongelmana on nuo valkoiset kalsat seinät.  Nurkka on huono kun ei ole viherkasville kunnon kukkapöytää ja siellä on nyt vähän muutenkin liikaa ruuhkaa. Todennäköinen tuolimäärä on kolme ja ne tulevat olemaan luultavasti kangasverhoiltuja edullisia eriparituoleja, mutta tyylikkäitä ja ehkä juurikin sellaisia rokokoo-kruusattuja ja vähän pompöösejä. Mutta tuolien pitää ehdottomasti olla hyvät istua! Nahkaiset olisivat paremmat(kissa!!), mutta aivan tolkuttoman hintaiset. Mitään 80-luvun möhköfantteja en todellakaan huoli..Nyt vaan niitä oikeita nojatuoleja pyydystämään.

Tästä tulee varmasti tosi kiva. Nyt se näyttää vähän hassulta ruokatuoleineen, mutta eiköhän se siitä. Lisäksi tahtoo tulla naisen kädestä aina vähän tällästä hempeetä, vaikka maskuliinista yrittää. Onneks on noi isot sarvet. Ne on muuten ihan oikeat ja todennäköisesti melko vanhat.  Kävi tuuri kun löydettiin ne!

https://media.restorationhardware.com/is/image/rhis/prod2701883?$PD$&illum=0&wid=603

Kommentit