Husbil-resa på skärgårdsvägen osa 2

Ensimmäinen yö asuntoautossa oli kokeilua lämmityksen kanssa ja vuoroin palelin ja hikoilin. Mies ei ole niin tarkka vaan nukkuu sikeästi vaikka huuru nokan päällä. Leirintäalueen palvelut olivat hyvät, paitsi suihkutila oli kylmä. Alueella on myös mahdollisuus yöpyä kauniisti sisustetuissa jurtissa, jotka sijaitsevat rannan tuntumassa.







 Leirintäalue on kauniilla paikalla, jossa on kahdella puolella rantaa, lisäksi venelaituri, ravintola, sisustustavarapuoti ja grillipaikkoja ja rantasauna. Kävimme syömässä ravintola Helenassa, jossa oli hyvä ruoka. Paikan sesonki ei selvästikään ollut vielä alkanut, koska ravintolassa oli vain yksi tarjoilija ja suuri sali huusi tyhjyyttään. Pieni puoti, joka oli rakennettu Helena-laivan hylkyyn oli auki, mutta siellä ei ollut henkilökuntaa paikalla. Mahdolliset ostoksen maksettiin ravintolan kassaan. Kaupasta sisältä kuva edellisessä postauksessa.



 Pihalla vastaanoton lähellä oli pieni aitaus, jossa oli huolestunut, määkivä äiti- vuohi pienen kilinsä kanssa.


Kissa "tutustuu" kotieläimiin. Enkä ole laittamassa kissaa ämpäriin, kuten kuvasta voisi ensin päätellä.

Toisena päivänä pääsimme varsinaisesti mannermaalta saaristoon. Lautta-ja lossimatkat olivat ilmaisia yhtä pitkää ylitystä lukuunottamatta välillä Iniö- Houtskari. Asuntoauton maksu oli  tällä välillä 70 euroa.









Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

P.s. Ensimmäinen työkeikka Norjassa; valmistelvat toimenpiteet

Mar-ra-skuuuu!

Kynttilän korvike