Krokotiilirockkia huutokaupasta

 Huutokaupan jälkeiset tunnelmat: Olimme klo 10-14 huutokaupassa ja mukaan tarttui yhtä sun toista.. tosiaankin.
Huusin mielestäni tätä kaunista kelloa ja sainkin sen hyvään hintaan ja kun menin noutamaan huutoani myyntipöydältä niin mukaan käskettiin ottaa kuppaset stereot suoraan 70-luvulta. Olin jotenkin niin kellon lumoissa etten tajunnut huutavani samalla stereoita, joita kukaan ei tuntunut haluavan ja niihin lisättiin kaupan päälle kello.. NO, nyt meillä on sitten vinyylilevyjä, C-kasetteja ja radiota soittavat Philipsit.



Levylautasella oli valmiina Jussi & The Boys ja sitä onkin sitten tänään kuunneltu. Huvittelin myös kääntämällä soittonopeuden hitaamalle, jolloin Jussi ja pojat alkoivat kuulostaa keikan jälkeiseltä mongertavalta aamulta. Kyllästymisen jälkeen käänsin koneesta radion päälle ja se olikin jännä juttu kun sieltä tuli vain vanhaa musiikkia. Ihan kuin koko vehje olisi kaiuttanut menneitä aikoja. Kyseessä oli Entisten nuorten sävellahja Radio Suomelta. Aikahyppy oli suoritettu. On niissä Piilipseissä vaan aika autenttinen saundi!

Huutokauppasaaliiseeni kuului tietysti vino pino homeelta haisevia retrokankaita ja iso laatikollinen kyseenalaisen kuntoisia essuja, joista olen aivan onnesta soikeana. Ihmiset katsoivat minua vähän säälien. Ostaa nyt likaisia, reikäisiä essuja. Ehkä ymmärrätte..Sain ne muutamalla eurolla, jiihaa!! Olen ehtinyt jo pestä koko lastin. Ja siellä on yksi aivan helmi! Ja muutama kehityskelpoinen projekti..  Tänään toteutui se, että toisen roska on toisen aarre. Oi, kuinka onnessani olin kun sain pöyhiä ympäri kangaslaatikot ja sieltä löytyi toinen toistaan "upeampia" kangaspaloja. Stereotkin ovat oikeastaan aika kivat vaikka ärsytti raahata niitä autolle. Nyt sit vaan vinyylilevyjä metsästämään!

Huusin myös viini- ja juomalaseja ja punaisen emalikannun, jotka näkyvät ensimmäisessä kuvassa.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

P.s. Ensimmäinen työkeikka Norjassa; valmistelvat toimenpiteet

Mar-ra-skuuuu!

Kynttilän korvike