Lähtötunnelmissa

                                    
Tänään on ollut kaksijakoinen päivä. Odottamani matkarahat tupsahtivat tililleni. Ihan mukava kun lähtö on ylihuomenna. Olen flunssainen, väsynyt ja yskässä, mutta toivon, että olo tästä vielä helpottaa ja matkaan päästään hyvissä voimissa. Kissa on harjoitellut kantokassissa oloa tunnin kerrallaan. Treffejä on sovittu B&B isännän ja asunnon vuokraajan kanssa. Yövymme Malagassa ja  aamulla matkustamme kissa kassissa junalla Fuengirolaan.
Auringonlasku tältä illalta, omalta kotiparvekkeelta.Kaikki paperit vaihtoa koskien on toivottavasti nyt kasassa. Niitä on kokonainen kansio. Matkalaukkuni on ollut jo viikon levällään ja puoliksi pakattuna. Kissa on nukkunut siinä monta yötä.

 

Olen tehnyt muutamia listoja mukaan pakattavista tavaroista, mutta vaikea on tietää, mitä oikeasti tarvitsee kuukauden reissulla. Asunnossa pitäisi olla täysi varustus, joten mitään liinavaatteita tai keittiötarvikkeita ei onneksi tarvita. Eli mukaan tulee lähinnä tietotekniikkaa, vaatteet ja hygieniatarvikkeet. Pankkikorttiini tein tänään kulmaan pienen reijän ja ripustin siihen kaulanauhan. Siten sitä on helppo kuljettaa vaatteiden alla tai niihin kiinnitettynä. Lompakkoa en ajatellut ottaa lainkaan. Mahdolliset käteiset sijoitetaan eri paikkoihin, mutta ei mielellään taskuihin. Puhelimet ja kamerat ovat onneksi sen verran halpoja ja vanhoja malleja, etteivät ne taida taskuvarkaille kelvata. Minulla on ulkomailla yleensäkin tapana kanniskella tavaroitani ryppyisessä muovipussissa ja käyttää vaatimatonta katulookia.


Kommentit

Lähetä kommentti