Kirjeitä tuntemattomalle

Löysin ihanan hankkeen, jossa voi osoittaa myötätuntoa, lohdutusta ja lempeyttä kanssaihmisiään kohtaan. Tarkoitus on kirjoittaa kirje tai kirjeitä tuntemattomille satunnaisille ihmisille, jotka kaipaavat apua, tukea tai myötätuntoa. Lempeät kirjeet ripotellaan paikkoihin, joissa tukea tarvitsevia ihmisiä liikkuu, terveyskeskuksiin, mielenterveystoimistoihin, sosiaalitoimistoihin, vanhusten palvelukeskuksiin, asunnottomien yömajoihin, mutta myös kahviloihin, kirjastoihin ja muihin yleisiin paikkoihin. Kirjeitä voi kirjoittaa toisille tai toivoa lähetettäväksi itselleen.
http://www.aikaparantaa.net/kirje-tuntemattomalle.html

Laitoin itseni peliin ja kirjoitin kirjeen, jollaisen olisin itse halunnut saada masentuneena ja epätoivosena.

Kirje juuri Sinulle!

Oletko surullinen, masentunut, yksinäinen tai toivoton?
Haluan kertoa Sinulle jotain. Tämän olen itse kokenut ja tiedän sen todeksi. Silloin kun kaikki tuntuu toivottomalta ja ahdistaa on aika tarkastella asioita laajemmin. Tarkoitan, että et keskity itseesi ja omiin ongelmiisi vaan alat nähdä, että olet osa suurta kokonaisuutta. Kukaan meistä ei ole täällä yksin. Yksinoleminen on korkeintaan väliseinillä luotu illuusio. Ajatus on energiaa ja tämä energia singahtelee kaikkialla ympärillämme. Me kaikki olemme osa tätä samaa energiaverkostoa.
Jos nostat huomiosi omasta navastasi ylös tähtiin alat havaita, että olet osa suurta kokonaisuutta myös fyysisesti. Olet osa maailmankaikkeutta. Olet tärkeä osa sitä. Olet pala valoa, rakkautta ja energiaa.

Me kaikki kaipaamme huomiota, rakkautta ja hyväksyntää muiden ihmisten taholta. Jos haluat jotain elämääsi Sinun pitää vain antaa sitä haluaamaasi muille. Saat rakkautta jos annat sitä. Saat huomiota jos annat sitä. Saat hyväksyntää jos annat sitä. Jos et usko niin kokeile. Vastalahja ei välttämättä ole pikatoimitus, mutta ajan kanssa huomaat, että näin maailmankaikkeus toimii. Kaikki tärkeät asiat tässä elämässä saamme toisilta ihmisiltä.

Jos maailmasi on musta, pimeä ja vailla merkitystä, muista että teet sen merkityksen itse, mutta muiden avulla. Eikä valoa ole ilman pimeyttä. Ei valkoista ilman mustaa.

Jos et tiedä miten aloittaisit, ota tästä kirjeestä kopio ja laita se eteenpäin. Tai hymyile seuraavalle vastaantulijalle. Todennäköisesti hän palauttaa hymysi välittömästi. Laita hyvä kiertämään ja se palaa takaisin sinulle. Suurempana ja nopeammin kuin uskotkaan.Ihmisrakkaudella
toinen samanlainen ihminen
Kommentit

  1. Kaunis kuva <3 mukavia elokuun päiviä sinulle !

    VastaaPoista
  2. Hieno ajatus ja hieno kirje. Se oma napa on välillä suuuri ja reunat korrrrrkeet - paha ryömiä ylös, mutta kannattaa ehdottomasti. Nyitään niskaa takakenoon väkisin, jotta nähdään ne tähdet <3

    VastaaPoista

Lähetä kommentti