Pyhien pilaaja

Elämäni on niin tyhjää, että meninpä sitten taas lupautumaan pyhiksi töihin, vieläpä yövuoroihin. Nyt tässä kärvistelen, kun pitäisi mennä päiväunille, että jaksaa valvoa yöt (ja kirjoittaa suunnitelmaa). Tänä pääsiäisenä ei ole ostettu mämmiä, eikä munia. Ei ole myöskään kasvatettu rairuohoa, eikä tuotu pajunkissoja sisälle. Ei mitään pääsiäismeninkiä, töitä vaan- pyhät pilalla!

Asiat etenevät paikkakunnan vaihdon suhteen. Meillä on asunto ja työpaikat hommattuna. Kaikki kävi tosi nopeasti ja kivuttomasti. Sain täällä lähtöpäässä hoidettua tyylikkäästi kesätyön peruutuksen ja saan tehdä vielä näytön valinnaisesta tutkinnon osasta vanhalla työmaallani. Esimieheni on ihana ja ymmärtäväinen! Tein hommat taas tietysti jännityksen lisäämiseksi niin päin, että ensin peruutin varman kesätyöni täällä lähtöpäässä ja vasta sitten menin haastatteluun uuteen paikkaan, mutta hyvinhän siinä kävi: Uudessakaupungin liepeillä on kesätyöpaikastani sovittu suullisesti ja ihana pieni hoivakoti siellä odottelee minua. Töitä varmasti tulee olemaan paljon, mutta toivon samalla oppivani taas paljon lisää. Syksyllä koulu jatkuu sitten 80 km:n päässä uudesta kotikaupungista,  mutta kestää onneksi vain muutamia viikkoja. Ja sitten: ESPANJA!!

 Rentouttavaa pääsiäistä! 
Ai, niin ihan yksi pikku juttu meinasi unohtua. Taloamme ei ole vieläkään myyty. Satumainen onni osukoon kohdalle ja suopea pankinjohtaja ostajaehdokkaillemme! Ja samaa satumaista onnea toivon kaikille muille myymättömille tavaroillemme...

Kommentit

  1. Meillä on rairuohoa kyllä vaikka muille jakaa. Kaksi astiaa laitoin kotiin, mutta myös molempiin työpisteisiin ja ne roivasin sitten torstaina kotiin. Kissat innostuivat virpomaan pajunkissoilla, että ne ovat historiaa...Pääsiäinen tulee kuten joulukin ilman rompetta ja koristusta, jos niin tahtoo. Hyviä työvuoroja ja onnittelut työjuttujen sujumisesta muutoinkin. :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos, kiitos! Hei, laitoin minäkin yhden pääsiäisnoidan ikkunaan lentelemään. Se on pakko laittaa aika korkealle, ettei kissa syö sitä.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti