Kevät tahallaan hidastelee.

Jos onkin välillä aurinkoista niin tosi kylmää vielä on . Moneen päivään ei ole kevätkukille tapahtunut mitään. Odottelevat varmasti parempia kelejä.

Ensi viikolla minun pitäisi selvittää kesätyöasiani ja lyödä pikimmiten lukkoon kevään tutkintotilaisuuteen liittyvät asiat, eli ajankohta ja arvioijat. Kirjoittamisen olen jo aloittanut. Suunnitelmasta tulee vanhanaikainen eli pitkänmallinen kirjoitelma. Varasin kirjastosta lähdekirjallisuutta ja hahmotelma on jo tehty. Kappaleiden otsakkeet ja esimmäiset kappaleet, joissa kuvaillaan tutkinnon suorittajaa ja tutkintopaikkaa on suunnilleen kirjoitettu. Osan aion kyllä törkeästi kopioida edellisestä suunnitelmastani. Toki asiaosuudet on kirjoitettava kokonaan uudestaan ja paljon pohdintaakin on tehtävä. Huolestuttaa tuo tapaaminen ensi viikolla esimiehen kanssa koska on pakko pullauttaa esille myös se viheliäinen epäkohta, että en voi/halua/pysty/kykene kesätöihin heille, aiemmista lupauksistani huolimatta. Toivottavasti välit säilyvät sen verran, että tutkinto menee hyvin. Alkaa nimittäin olla hieman paineita kun kaikista edellisistä on tullut kiitettävät.

Ensi viikolla selviää myös tuleeko talokauppoja. Tätäkin on odotettu jo kaksi viikkoa. Taitavat nekin odotella parempia kelejä ne, ostajat. Samoihin aikoihin pitäisi käydä katsomassa muutamaa vuokra-asuntoa uudella paikkakunnalla sekä työhönottohaastattelussa ja viikon kruunuksi tehdä kaksi yövuoroa asumisyksikössä.

Ulkomaanvaihtoa varten on kulttuuri- ja kieliopinnot suoritettu. Odottelen lisätietoa paperiasioiden hoitamisesta. Mitään majoituksia tai lentoja en/emme ole vielä varanneet. Kielen opiskelu on nyt vähän tauolla kun on pakko keskittyä tuohon tutkintotilaisuussuunnitelmaan.

Olen aloittanut nurkissa pyörivien tavaroiden uudelleensijoittelun, (tosissani). Sukulaiset ja ystävät: Nyt varastojen ovet auki.Täältä tulee..  

  Kommentit