Onnenpyörä

Luen silloin tällöin tarot-kortteja. Eilen sisarelleni katsomani kortit sisälsivät onnenpyörä ja kohtalo-kortiksikin kutsutun kortin. Kirjoitin kortista seuraavan luonnehdinnan:

"Kaikki riippuu kohtalon pyörän asennosta. Kaikella on syklinsä ajanpyörässä. Kortissa on onnenpyörä, joka kuvaa sitä, että jonkun alku voi olla myös jonkun loppu. Mikään ei ole silti lopullista ja pyörä pyörii. Kortin viesti on se, että muutos tulee tapahtumaan ja se tapahtuu melko pian. Yleensä muutos on huonosta hyvään tai päinvastoin. Muista, että mikään huono aika ei kestä ikuisesti. Muutosta ei voi estää. Kontrolloinnista ei ole nyt apua. On vain annettava mennä ja asioiden tapahtua omalla painollaan. Onnenpyörässä huimaa, mutta on parempi pysyä vaan kyydissä."

Ja tänään on tunne, että olen itse tuossa kohtalon pyörässä pyörimässä, silmissä vilistää, enkä tiedä voinko itse enää vaikuttaa mitenkään tapahtumien kulkuun. Kiire on ja kaikkea pitäisi ehtiä vielä tekemään. Palautin juuri viime tipassa tutkintotilaisuuden suunnitelman ja tänään iltapäivällä on arviointitilaisuus. Kävi miten kävi. Sen jälkeen lähden joululomille: Pakkaan laukkuni, ajamme Helsinkiin ja nousemme koneeseen. Heippa hanget ja nietokset.. vähäksi aikaa.

Toivottavasti onnenpyöräni ei pudota minua kyydistä. Koen, että kaikki on mennyt hyvin jo jonkin aikaa. Uskon hyvän onneni johtuvan oikeista valinnoista. Toivon, että näin  on asianlaita. 

                                       Rauhallista joulua kaikille! Pyörimisliikkeestä huolimatta..Kommentit