Tutkintotilaisuuden toteuttamissuunnitelma

Otsikon mukainen lausuma on saanut miltei kirosanan maineen. Omalta kohdaltani kyseinen nivaska on oltava valmiina huomenna tai lähetän sen eteenpäin keskeneräisenä. Kypsyminen on sillä tasolla, että toivon koko hässäkän olevan jo ohi. Ehkä se sitten ensi keväänä käy jo helpommin. Työharjoittelusta tai työssäoppimisesta kuten sitä hienosti kutsutaan olen tykännyt kovasti ja oppinut omasta mielestäni paljon.. Myös työn vähemmmän mukavista puolista. Yövuoro vaati tottumattomalta muutaman päivän korjausliikkeen vuorokausirytmiin. Tosin varmasti tietäisin jo paremmin toisella, kolmannella ja sitä seuraavalla kerralla, etten enää nukkuisi onneni ohi koko seuraavaa päivää.

Siinä määrin stressaavaa oppiminen ja kaikki uusi on ollut, että olen syönyt tämän viikon särkylääkkeitä kourakaupalla jäätyneeseen niskaan ja särkevään kupoliin. Huulessa kukoistaa komea herpesrupi ja silmänaluset näyttävät muutaman kymmenen litran jätesäkeiltä. Tulin hetki sitten iltavuorosta ja olen viikonlopun ympäriinsä töissä. Huomenna vapaapäivä ja tuon suunnitelman valmistumispäivä. PAKKO OLLA!

Olen asukkaiden suosiossa ja minua pyydetään apuun monessa asiassa. Lieneekö uutuudenviehätystä? Tänään yksikin asukas seurasi pitkään sivusta kun touhusin toisten asukkaiden kanssa ja sanoi lopulta minulle: Olet kyllä tosi mukava! Sanoin hänelle, että: Kiitos, kiva kuulla! Ja mukava olet sinäkin! Minusta kaikki asukkaat ovat ihania, rakkaita ja hurmaavia. Ikävä kyllä en voi sanoa samaa kaikista työkavereistani. Oma ohjaajani on onneksi ihana, lämmin, rohkaiseva ja lähes loputtoman kärsivällinen. Taidan tirauttaa kyyneleen tai pari kun jään pois kahden viikon kuluttua.

Kommentit

 1. Iltavuorosta ykkösvapaalle? Kyllä nuo kirjalliset työt tuntuvat niiin kamalilta, että tuskinpa saisin niitä läpi, jos pitäs nyt opiskella. Tsemppiä niiden tekoon!
  Monenlaista työntekijää mahtuu työyhteisöön, niitä ihania ja sit vähemmän...mut jotenkin on pärjättävä kaikkien kanssa. Vaikka ei tarvitse ylimpiä ystäviä ollakaan.

  VastaaPoista
 2. Kiitos Emilie!
  Nyt tuli suunnitelma palautettua! Saapa nähdä tuleeko bumerangina takaisin.. Huomasin palautettuani, että viimeinen otsikko puuttuu, mutta sen alla oleva asia on kyllä avattu toisaalla tekstissä.. Täydellistä tulee harvoin.

  Työyhteisössä on yleensä joku "hankala" tyyppi, jota vaan täytyy kestää. Näiden tyyppien ominaisuuksiin kuuluu mm. päsmätä myös siellä missä heidän apuaan ei ole pyydetty. Onneksi oma ohjaajani on hyvä, enkä ole "energiasyöpön" kanssa enää samassa vuorossa.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti