Ruotsalainen joukkotuhoase

Haluan levittää sanomaa ruotsalaisesta joukkotuhoaseesta, jonka uhriksi olen jo itse joutunut. Oireet ovat selvät ja sangen kiusalliset. Mihin tämä kaikki johtaakaan vain tulevaisuus näyttää.
Tämän tuhoaseen nerokkuus, viekkaus ja sulokkuus on vertaansa vailla. Tämän vaarallisen ja erittäin tarttuvan aseen tuho perustuu leviämiseen korvakäytävän kautta ääniaaltojen muodossa ja sen teho on verrattavissa kemiallisiin aseisiin. Jo yksi kuuntelukerta voi riittää aiheuttavaan vakavia oireita, mutta jo muutaman kuuntelukerran jälkeen tartunta on 98%  varma.

Viekkaaksi tämän viruksen tekee sen sulokuus ja näennäinen harmittomuus. Kuullusta jää ensin todella kevyt ja mukava olo, joka muutaman päivän itämisjakson jälkeen muuttuu piinaavaksi tunteeksi siitä, että päässäsi soi vain yksi ainoa kertosäe. Olen nyt kärsinyt oireista kolme vuorokautta yhtä soittoa, ilmaisu sopiikin tähän yhteyteen kuin naula päähän. Hoidoksi olen käynyt lauluillassa, mutta siitä oli vain tilapäistä apua ja jo kotiovella oireet palasivat. Olen miettinyt myös siedätyshoitoa, mutta luulenpa, että se vain pahentaisi oireita.

Varoitan vakavasti kaikkia tähän joukkotuhoaseen lamauttavasta vaikutuksesta kaikkeen musiikilliseen toimintaan! On jopa aivan edesvastuutonta, että tällaista asetta saa käyttää suuria ihmismassoja vastaan. Joukkosaastutus tapahtuu viimeistään 22.5, mutta radion kautta saatat joutua täsmäiskun kohteeksi jo tänään. Pidä varasi! Tämä katala rallatus peittoaa alleen kaikki muut ajatukset/laulut ja saatat tartuttaa sen tietämättäsi myös läheisiisi.

Aion seuraavaksi yrittää lievittää oireitani uuden tyyppisellä siedätyksellä, jossa toiseen korvaan soitetaan Beatlesin Yesterdaytä ja toiseen korvaan tätä pahkeisen Euphoriaa
 VAROITUS! Älä kuuntele tätä!


Kommentit

Lähetä kommentti