Multaa kynsien alla ;)Piti oikein hakea kellarista lisää pöytää, että saa kaikki taimet ikkunan ääreen. Toivottavasti kissa ei syö kaikkia. Pidin koulintamenoissani pienen tauon tv:n ääressä. Sillävälin kissa sieppasi pöydältä turveköntin ja kantoi sen taimieen päivineen olohuoneen lattialle. (Hei, mamsku tää jäi laittamatta!) Muutenkin tää pääpuutarhuri makasi koko ajan kyynerpään takana tarkkailemassa tai multapussin päällä mestaroimassa.

Täytyy nyt tunnustaa heti, että tuo sinisessä purkissa rehottava basilika muutti tänään meille suoraan kaupan vihanneshyllystä. Jostain syystä nämä kaupan salaatit ja mausteyrtit menestyvät melko huonosti purkeissa, mutta ajattelin nyt taas yrittää.

Tässä on nyt tulossa avomaan tomaatteja, kirsikkatomaatteja, keltaista chiliä, suippopaprikaa, tavallista paprikaa ja ruusupaprikaa sekä hernettä. Suoraan laatikkoon on tarkoitus kylvää avomaankurkkua, salaattia, porkkanaa, perunaa ja ehkä jotain muutakin. Ja tietysti kukkia.

Odotan malttamattomana, että pääsen ulos töihin. Niin varmaan moni muukin? Täältä tullaan ruokavallankumous! :P

Kommentit

 1. Vauu, sullahan viherrtää jo hienosti. Mun pitää nyt juuri alkaa tuo kouliminen,,ja se himputin askartelupöytä alkaa tulla ahtaaksi,,ja juurikin kissa-perheenjäsenemme rakastaa kaikkea vihriäästä. Mihin nyt ne kiikutan turvaisaan... kasvihuoneeseenko.. jokohan uskaltaas. Tuisku-katti kiersi hyrränä ympyrää ja yritti keksiä mistä pääsisi kiipeemään hyllylle missä rehotti perheen isännän kauran-itämistesti-kasvusto.

  VastaaPoista
 2. Juu, kyllä meilläkin näkyy kissan hampaan jälkiä, mutta onneksi vain yhtä paprikan taimea on maistettu. Nuohoomisesta taimipöydällä on jo parit lähtöpassit annettu. Paikka on tietysi mieleinen. Näkeehän siitä hyvin ikkunasta ulos. Toivottavasti taimet kasvaa pian sen verran ettei kissan hännän heilautus enää katkaise pikku varsia.

  VastaaPoista
 3. Ääh! Minulla alkaa vasta mullasta nousta sirkkalehtiä. Laitoin vissiin vähän myöhään siemenet multaan. Piti odottaa taas oikeata kuunvaihetta ennen kylvämistä.
  Ehkä ne ottavat nopeasti kiinni sitten, kun saa siirtää ne kasvihuoneeseen jatkamaan kasvuaan.

  VastaaPoista
 4. Hyvältä näyttää, elinvoimaisia ovat. Nam, mikään ei maistu niin hyvältä kuin oma kasvattama. Yritän myös saada jonkinlaista kasvustoa aikaseksi tänä vuonna. Kuinkahan käy?

  VastaaPoista

Lähetä kommentti