Mitä ottaisit mukaan autiolle saarelle?

Tätä aina välillä kysytään ja vastaukset on usein aika mielenkiintoisia. Oletan, että autiolla saarella tarkoitetaan paikkaa, jossa ei asu kukaan, jossa ei ole kännykkätukiasemaa, sähköä, vierasvenelaituria tai pizzabuffeeta.
Oletan myös, että vierailu autiolla saarella kestää kauemman kuin ensimmäisen ulosäänestettävän teinin vierailu BB-talossa. Ja silti: Vastaukset tähän kysymykseen ovat yleensä aina Sairaan Typeriä. Joku ottaisi kännykän, toinen mp3-soittimen, tietokoneen, läppärin mokkulalla, radion tai cd-soittimen. Perustelut ovat tyyliin: "Jos ei ole muuta tekemistä, niin kuuntelen sit musaa/pelaan tietsikkaa/surffaan netissä." Selvä!

Jos oikeasti joudut autiolle saarelle niin istutko pimenevässä illassa varpaat rantavedessä kuuntelemassa Marilyn Mansonia soittimestasi, vai pitäiskö kuitenkin miettiä jonkunlaisen suojan rakentamista, ruuan ja veden hankintaa ja eloonjäämistä noin yleisesti ottaen. Äsh, tylsää ja voihan sitä aina ottaa mukaan vaikka luksusjahdin niin pääsee sitten tarvittaessa kotiin.. jos tietää missä päin se on ja jos on myös airot ja soutajat mukana. Jos sattuu olemaan nainen kannattaa kuulemma ottaa mukaan myös huulipuna, että näyttää nätiltä sitten kun pelastajat saapuvat. Toivottavasti ne ei tule ennen kuin on saatu hyvä rusketus..

Kommentit