Tilkkuhulluus osa 2

Odottelin tänään vastausta kahdesta työpaikasta ja odottelun ja jännittelyn vuoksi oli pakko keskittyä johonkin muuhun. Kävin Kontista hakemassa vähän tilkkutyökankaita ja päätin tehdä jotain tosi söpöä. 
Ja sitähän tuli:


Tietoa työpaikoista ei sen sijaan tullut. Olen aika lailla tienhaarassa, enkä ole varma mitä valitsen jos saan molemmista paikoista myöntävän vastauksen. Toinen paikka on vakituinen, stressaava myyntityö, jonka osaan, mutta en mitenkään rakasta. Toinen työ on toimistotyö; varmasti paljon helpompi, mutta määräaikainen. Jälkimmäisen ohessa voisin tehdä paremmin osuuskuntaan töitä koska työaika on parempi ja viikonloput vapaat. Määräaikaisuus antaisi sopivasti aikaa kakkostyön käynnistämiselle. Ekassa tuskin jäisi ollenkaan mahdollisuutta jatkaa/aloittaa osuuskuntatyötä, eikä varmaankaan olisi energiaa tai aikaa kouluttautua lisää osuuskuntatoimintaa silmällä pitäen.

Tässä on pari-kolme päivää mennyt ihan haahuillessa. Tänä aamuna heräsin neljältä ja kävin näitä vaihtoehtojani miettimään. Tietysti tieto henkilövalinnoista helpottaisi aika lailla. Voihan se olla, että saan vain toisen niistä paikoista. Toivottavasti se on tuo toimistotyö.

Kommentit

 1. Toivottavasti saat mieluisemman työpaikan. Itselläni on nyt aivan auki koko tulevaisuus työn suhteen. No aika näyttää. Valokin kiteet blogissani on sinulle jotain, käyppä noutamassa :)

  VastaaPoista
 2. Oh, kiitos! Ja toivotaan, että asiat järjestyvät sinunkin kohdallasi, niin kuin niillä on tapana järjestyä :)

  VastaaPoista
 3. Kuvissa tuo tilkkutyöni näyttää jotenkin epämääräisen malliselta.. piti ihan mitata: Kyllä se on suorakulmainen ja palat saman kokoisia. Alusta ei ehkä ole kuvaus hetkellä ihan tasainen tai kamera vääristää.

  VastaaPoista
 4. Oi miten ihania tilkkujuttuja! Tuntuu, että vähän jokainen on haahuilemassa tienhaaroissa. Itse mietin josko anoisi vuorotteluvapaata ja senjälkeen tekisikin vain 50% töitä. Tosin työnantaja ei välttämättä tykkää ajatuksesta, voi sanoa että, jos ei työt kiinnosta voi lähteä läpyttämään. Mutta uupumusta on ilmassa välillä itkuun asti, ja senhän jo tietää mitä siitä tulee..

  VastaaPoista

Lähetä kommentti