Tilkkuhulluus

Näissä on jo vähän suunniteltu. Malli on hirsimökki.Tässä eka prototyyppi, mitat vielä mitä sattuu..      


Mun suunnittelu on aina vähän tällaista.. Kuten tuossa edellisessä postauksessa vihjasin, että on nopeampaa tehdä tilkkutöitä suikaleista jos on suunnitellut kuviot valmiiksi. Ja minähän en suunnittele. Ompelin hirveellä innolla suikaleet yhteen ja sitten tulikin tänkapå-että hei mitenkäs nää nyt oikeen menee.. Minulla ei ollut edes mittaa työpöydälläni. Jotenkin se valmiiksi suunnittelu niin kovasti tökkii. Tässä on sitten enemmän vaihtoehtoja lopputuloksen suhteen. ;)

Tildan kangas repeää jotenkin omituisesti niin, että kuvio on kierossa. Tildaa tässä on tuo sinivalkoruudullinen. Joo, tiedetään, että ei saisi repiä, mutta en mä niitä nyt rupea saksimaankaan. Leikkuria katselin netistä ja sellaista tilkkutyömittaa, mutta kun maksoivat yli kuusikymppiä..

Näistä tulee siis tyynynpäällisiä.

Äidille tiedoksi, että jos kankaat näyttää tutuilta niin, juu, osa on sieltä Kullaalta laatikoista pengottuja. Pääsevät nyt hyötykäyttöön.

Kommentit

  1. Kyllä taidan ne tilkkuni aika hyvin muistaa, sillä katsoin jo ennenkuin ehdin lukea, että kovin on tutun näköisiä kuoseja. Hyvä että löysivät paikkansa, sitä varten niitä on joskus kerätty. Hyvää alkavaa viikkoa Nissilänmäkeen ja Kullaalle ynnä muuallekin Poriin.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti