Maallisia asioita

Olen kevätflunssassa jo kolmatta tai neljättä päivää (en enää muista..) Osa päivistä on mennyt nukkuen sohvalla, eikä siinä mitään, sääkin on ollut ihan nuhainen. Tänään sitten aurinko paistaa ja pihalla mullasta nousee vihreitä pikku päitä. Olihan se pakko mennä lapion kanssa multaan möyrimään. Kurkkuun koski ja yskitti. Hiki virtasi solkenaan. Ohdakkeiden ja lupiinien juurikasvustot halkoivat ilmaa. Jossain vaiheessa järki voitti ja raahauduin takaisin sisätiloihin. Saappaat jäivät ulos, yltä päältä kurassa. Toppahousut jäivät eteisen lattialle, nekin lahkeista, osittain polviin asti kurassa.

Oliko pakko? OLI. Aivan pakko.

Olen laittanut ohraa kasvamaan pieneen koriin pääsiäisruohoksi jo edellisviikolla. Kissa on koko ajan syönyt sitä, ok, ihan sallittua ja jopa odotettavaa.. mutta tänään löysin kissan makaamasta siitä korista. Kissan makaamat pääsiäisruohot. Kiva.

Oliko pakko? Ilmeisesti oli. Niinkuin itse tiedän: Mullassa möyriminen on aivan vastustamatonta.

Kommentit

  1. Ylipuutarhuri on näemmä nukahtanut kesken opintojen. Voi pientä.

    VastaaPoista
  2. Onpas sympaattinen puutarhuri kun on tullut äkkiä väsy. Miten onkaan puutarhurin turkin valkoinen niin lumivalkeaa ja puhdasta! Tutustuin blogiisi, joka on mielenkiintoisen pohdiskeleva, täytyy vierailla toistekin.

    VastaaPoista
  3. Kiitos, Paula! Tervetuloa toistekin!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti